SUSHI HOUSE LEEUWARDEN

SUSHI HOUSE LEEUWARDEN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 185 beoordelingen
20 jan 2020 om 13:47 Sushibox C was echt lekker. Smaak was goed, sushi compact en rijst zacht ipv harde stukken. Duck loempia’s waren super en pokebowl met tonijn was ook super lekker. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
19 jan 2020 om 21:52 Keurig bezorgd binnen voorspelde tijd. Sushi was smakelijk en “groot”. Niet van die mini stukjes zoals je die soms krijgt. Gebakken rijst was lekker. De beef had een wat bijzondere smaak. Die heb ik maar laten staan. Was vast goed, maar niet mijn smaa
19 jan 2020 om 19:49 Heerlijk gegeten, een aanrader! Gaan zeker vaker bestellen.
19 jan 2020 om 19:43 Zag er super uit was de eerste keer dat we sushi aten niet ons ding maar zoonlief heeft er van genoten bezorging was vlot
18 jan 2020 om 20:22 Lekker
18 jan 2020 om 10:31 Super service, vind alleen de sojasaus niet lekker dus m’n eigen gebruikt. Verder top!!
17 jan 2020 om 23:40 Vriendelijke bezorgster en het de sushi is echt heel lekker. Ik ga vaker bestellen.
17 jan 2020 om 20:14 Wauw, inmiddels nu 4x hier besteld; is een blijver. Schrijf normaal geen reviews, maar deze gasten verdienen het. Supervers, prachtig op smaak en snel & vriendelijk bezorgd! Ze hebben een vaste klant erbij
13 jan 2020 om 12:28 Lekkere en goede sushi. Voor herhaling vatbaar. Wij vonden dit lekkerder en verser dan i love sushi
12 jan 2020 om 19:48 ongelooflijk snel bezorgd. sushi kan beter.
12 jan 2020 om 18:56 Erg goed eten en een vriendelijke bezorger!
11 jan 2020 om 20:48 Zeer goedkopen smaakloze vis word er gebruikt bij de poke bowl en de sushi smaakt ook niet lekker vers alle twee zeker geen aanrader de frituur box smaakte wel goed