SUSHI HOUSE LEEUWARDEN

SUSHI HOUSE LEEUWARDEN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 965 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi House Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 18:55 Altijd geweldig! Bezorging altijd razendsnel binnen de 15 en 20 minuten, top!
14 aug 2022 om 20:45 er miste een redbull blikje
9 aug 2022 om 5:41 Erg lekkere sushi ! Heel erg verse producten en ook super snel bezorgd !
6 aug 2022 om 17:54 Wij bestellen hier eigenlijk wekelijks :-) vaste klant dus.. het eten is hier altijd zo vers en zo smaakvol! Onze dochter van drie eet altijd mee en zij weet precies wat ik moet bestellen! ondertussen lust zij nu ook alles :-) 10 10 10 10 10 10 :-)
6 aug 2022 om 10:09 heerlijk sushi! Sneller en vriendelijke bezorging top!
31 jul 2022 om 19:50 Lekker eten!
30 jul 2022 om 23:44 Eten was goed, maar ik heb de sushi hier wel eens lekkerder gehad. De bezorger was alweer te vroeg..
29 jul 2022 om 22:10 Goed gevuld poke bowl. We bestellen weer.
27 jul 2022 om 12:23 Niet slecht, maar kwaliteit is niet super: beetje taai hier en daar en de sushi valt soms gemakkelijk uit elkaar. Sojasaus is ondefinieerbaar. In een flesje zonder enige gegevens of houdbaarheidsdatum.
25 jul 2022 om 22:47 Was weer geweldig
25 jul 2022 om 19:05 Was niet echt kwaliteit
24 jul 2022 om 21:59 Normally we really enjoy sushi house however today our food was very disappointing, the sushi was not well wrapped, it was falling apart and the seaweed and the shrimp in the maki rolls were both very chewy.